Isdygn

Idag klippte jag ner till 17 – bara 17 deltagare kvar att boka!

Idag var det första gången jag hörde talas om isdygn. Det betyder att: hela Sverige kommer att ha minusgrader i ett helt dygn. Rätt fräckt när man tänker på att vårt land är så långt som det är och att ändå så får vi inte plusgrader någonstans.

Efter jobb så cyklade jag och gjorde ett par ärenden på triangeln. Bla så hämtade jag ut lite nya kläder på Joy. Det är 2 veckor sedan jag beställde dom via nätet och jag hade inget minne alls utav vad det var jag beställt! Lite skrämmande men även överraskande när jag kom hem och öppnade paketet. Det var en t.short, en blus och en scarf – och allt var inköpt på ”halva reapriset”! Och kläder som funkar vår/sommar oxå! Me like!

På vägen hem så hoppade cykelkedjan av!! Och på något konstigt sätt så satt kedjan fast mellan ekrarna och nåt annat ;), jag fick inte loss den! Så det blev till att traska hem från konsthallen! Gick inom cykelhandlaren och han var snäll och fixade den akut! Jag hade aldrig fixat det då han var tvungen att koppla loss växeln för att komma åt kedjan – trots att han var tvungen att göra detta så tog det honom bara på 2 minuter!

Kramar

Måndagen gick fort

Arbetade sena passet idag men jag hade energi kvar när arbetsdagen var slut så det blev lite matshopping på vägen hem. Sen var det skönt att komma hem och bara värma rester från gårdagens middag, himla skönt med att ha lagat mycket mat! Väl hemma så hade jag fått leverans från Wish igen, nu börjar paketen ramla in :). Idag var det något litet till dotra som kom och så ett klädset till Hailey. Jag hade tänkt ge det i julklapp MEN kinesernas storlekar är låååångt ifrån våra och då tog jag ändå i när jag beställde … men nu får Hailey ha det så fort som möjligt.

KOlossalt söt set 

 

Kramar

Vårdväskan 

Leverans till dörren!

Ett ställe som har bra stödstrumpor är vårdväskan och när dom hade sommarrea så slog jag till. Klickade hem 2 par färgglada strumpor, lite utanför min cofortzon MEN nere på fötterna har dom INGET mönster så där är dom lite diskretare, vilket jag oftast vill ha. Ibland vill jag ha lite roligare MEN oftast inte – om ni förstår vad jag menar.

Ett stöd att räkna med!

Kramar

Rensar rum för rum

 

Jag rensar, rensar, rensar och städar rum för rum när vädret är lite sämre under semestern. Igår så var det köket som fick sig en genomkörare och det tog mig flertal timmar att göra! Idag när solen svek mig efter 40 minuter så tog jag sovrummet, det gick lite snabbare än köket igår. Jag kastar så mycket! Antingen har det blivit gammalt och fult, har blivit trasigt eller ”bra att ha” saker som inte använts på år och dag! Det känns så skönt att rensa!

 

Jag fick även kört 4 maskiner tvätt, på SAMMA gång! Stolsdynorna till köket, sovrumsmattan och så lite kläder som blivit smutsiga sen sist jag tvättade. Det kan låta som tråkiga saker att dona med under semestern men jag tycker om att passa på att göra det när jag har tid och ork.

Kramar

Ny trenchcoat

Jag letar efter både vårskor och kappa/jacka. Och jag vet inte hur många skor jag provade eller nästan provade! Kom inte i dom flesta pga svullna elefantfötter! Så jag lämnade skoaffären sur som en citron! Jag får väl fortsätta gå i mina vinterkängor eller kanske mina snygga crocs?! Men jag hade däremot mer tur på jack/kappfronten. Kappahl hade nåt Weekend erbjudande, vilket innebar halva priset på vissa kläder. Och jag sprang på en snygg trenchcoat som bara skrek mitt namn! Jag hade svårt att välja om det skulle bli en svart eller beige men till slut så tog jag en svart, säkert kort! Så jag cyklade hem lite gladare, nu med känslan likt en halvsur clementin ;).Kramar

Nya stöd

Köp 4 och betala för 3 – jag slog till direkt då jag behövde nya!

Ni kanske tycker att jag var lite feg när det gällde färgvalet? Det enda paret som sticker ut är dom mellangrå med ett rosa hjärta på, dom andra strumporna går mest i svart MEN det är ju den färgen som jag använder mest. Jag tycker att annars finns stödstrumpor mest i skrikiga färger och mönster och jag vill ha lite mer diskreta, dessa blev jag jättenöjd med! Kramar

Presenter = check!

Tröja med texten ”little sis” på och en pyjamas med little sister på till Hailey. Nu är jag klar med presenterna till barnbarnen, dom fyller ju år med bara 3 veckors mellanrum. Först ut är det Haileys som redan blir 1 år, hon får kläderna ovan, en bok och så en brandbil som blinkar och låter. Sen är det Hugos tur, han blir 3 år! Han får kläderna nedan, en bok och så en doktorsväska full med doktorsgrejor! Jag lyckades få ihop en blandad kompott till dom, lite lek och lite ”allvar”. Då dom ännu är för små för att läsa här inne så kan jag visa sakerna här inne  .. men sen så ska dom ha denna webbadressen som startsida på sina datorer ;). En t-shirt ”best bro” och en pyjamas med en 3:a på till Hugo.Alla kläderna är beställda från Next.

Kramar

REA

REA … Halva priset på REA-priset … 20% på REAN!!

Dom vet hur dom ska locka mig! Förra veckan gick jag all in och went helt crazy i flera butiker! Jag är ju lite utav en specialist på att hitta bra klipp på rean och jag hittade kläder som fungerar både under våren och sommaren. Det blev ett linne, en t-shirt, 3 blusar och 1 topp till mig. Och det blev vars en tröja/topp till dotra och barnbarnen oxå. Jag kunde bara inte låta bli, det fanns så mycket bra grejor kvar på rean! Att fynda är verkligen kul!

Kramar

Shopping på VS

Söta grandekorationer Victoria Secret har så små söta julgransdekorationer i sina granar! Små små presentaskar i olika former, dom borde ha dom till försäljning! Jag hade köpt dom bums!Grönt läppglans?? Öhh vem använder grönt läppglans? Någonsin?Trosor Jag fyndade – trosor till halva priset!! Det är bara då man kan köpa där ;).Snyggt golv Gillar deras svart o vita golvVIctoria SecretTada .. marint tema blev det denna gången.Kramar