Sköna, soliga pingstdag

Varit på promenad med Teddie … han skulle få posera fint vid dessa vackra blommorna men han vägrade titta på mig 😉 tok!TeddieSåg Leonores dop, jag bara måste se sådana högtider 🙂 .. inte varje dag små prinsessor döps. Lilla Estelle var så duktig under akten! Alla har så fina kläder oxå, mycket spets var det som gällde! En som dock helt misslyckats var Chris ena syster – grotesk huvudbonad!!
Leonores dop Satt en stund i solen … en liten nyckelpiga hade samma tanke som mig, hon satt på ett grässtrå och njöt utav solens varma strålar.Nyckelpiga Fick fina blommor som tack för att jag passat TeddieBlommorBlev inspirerad utav sommarvärmen där ute idag så till middag gjorde jag en lite mer somrig rätt: helgrillad kyckling och nypotatissallad.MiddagenSen har jag oxå fixat saker som: handlat och skurat toan men dom sakerna slipper ni se 😉

Kramar

Regnig dag

Lila Close up Luktar på blommor TeddieFör en gång skull så lyckades jag boka tvättstugan på rätt dag ;). För idag har det kommit en hel del långa regnskurar. Teddie och jag lyckades så klart pricka in våra promenader i dessa regnskurar. Förutom den sista gången vi var ute, då sken solen helt plötsligt! Både Teddie och jag studsade mellan de stora vattenpölarna som blivit utav skurarna, ingen av oss ville bli våta om fosingarna. Det ser roligt ut när man är ute o går med en hund som är mer i luften än på marken :).

Kramar

Sällskap på promenaden idag

Teddie var mitt sällskap. Hade han fått bestämma så hade vi varit ute hela dagen! Jag tror inte det finns någon hund som gillar att vara ute mer än vad han gör. Han är så glad, promenerar så fint med svansen i högläge, stannar ibland till och tar in alla dofter som svävar omkring i luften. Härligt att se att han njuter så mycket!Teddie Träd Vackert Teddie makes a poseKramar

En liten promenad

Tog en liten promenad med Sandra, Hugo och Teddie idag. Det var mycket kyligare ute idag, temperaturen varierar verkligen från dag till dag. Häromdagen var det  20 grader och idag bara 10 grader! Idag kunde man lätt ha vantar på sig igen! Men vi såg att solen fanns där … på andra sidan av molnen!
Rosa <3 Teddie Gröna cyklar ska tydligen parkeras på gräset.Grönt på gröntSolen finns där ovan molnen!
Regn på GKramar